Köp- och leveransvillkor

 

Leveransvillkor.

 

Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Du kan även välja att hämta i butiken på Hönö.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Med reservation för slutförsäljning då vi har samma lager som vår fysiska butik på Hönö.

 

Ångerrätt/Reklamation:

Du har 14 dagars öppet köp på oanvända varor i originalförpackning. Kontakta oss alltid innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå tillväga. Om du vill returnera en vara betalas returfrakten av dig. Om varan skadas eller kommer bort då du skickar den till oss är det du som är betalningsansvarig. Du kan också komma till butiken på Hönö så för att returnera din vara.
Efter att vi mottagit och kontrollerat varan sätter vi in varuvärdet på ditt konto.Alltså, frakten betalas inte tillbaka. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.
Om du handlar till ditt företag gäller inte konsumentköplagen


Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar dem, men skulle varan vara skadad eller defekt eller om du fått fel produkt eller något annat fel så ber vi att du kontaktar oss omedelbart så att vi kan rätta till felet. Om varor saknas kontakta oss på Lille Skutt och spara allt emballage tills vi sett vem som bär ansvaret. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Betalningsalternativ

 

Du kan betala via Klarna Checkout, Swish eller till vårt Bankgiro. (vid betalning till bankgiro räkna då med någon dags extra leveranstid.)

 

Minimiorder

Det finns ingen minimiorder. Alla beställningar är välkomna!

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Kontakt

Kontakta gärna butiken under våra öppettider:

Måndag-Fredag 10-18

Lördag 10-16

Söndag 12-16 (under sommartid)

031-969158

 

Företagsinformation

 Boutique Lille Skutt

Klåva Hamnväg 3

47542 Hönö

Orgnr 916850-8795

Företaget innehar F-skattesedel

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: